Halsocoachen

Väggdekor för kök

Väggdekor för kök ger köket en helt ny känsla! Använd planscher, eller varför inte en väggtext? Både väggtext och planscher är lättillgängliga och överkomliga i pris. Med enkla medel kan du snabbt och billigt sätta stark personlig prägel på ditt kök och göra det än mer inbjudande såväl för dig själv som för din familj och tillfälliga besökare.

Väggtext kök

Inspirerande citat, ett stycke ur favoritlåten, en dikt, eller bara ett ord – att inreda med väggtext för kök kan ha betydande inverkan på ens liv och vardag. Det kan hjälpa till för att lyfta humöret och hamna i positivare tankebanor, eller påminna om sådant som är verkligt och betydelsefullt. Dessutom är väggtext för kök en riktigt snygg inredningsdetalj! Här har vi listat några seriösa butiker som säljer väggdekor i form av text.

Dekortorget

Är du ute efter charmig väggtext till kök är Dekortorget en given utgångspunkt. Det som inte finns här är knappt värt att hitta. Utbudet av väggtexter på svenska, särskilt lämpliga för kök, är stort och möjligheterna att med dessa skapa personlig karaktär i köket är ännu större. Alla väggtexter på Dekortorget är framställda av hållbart material och möjlighet ges att välja såväl storlek som färg på de väggtexter man beställer.
 • Brett utbud av inspirerande väggtexter på svenska – perfekta för köket!
 • Tillverkade i hållbart material som går att ta av och återanvända.
 • Möjlighet att välja storlek och färg på alla väggtexter.

Unik Dekor

Unik Dekor är en gammal spelare på onlinemarknaden av väggtexter och väggdekor i allmänhet. Deras koncept går ut på att specialframställa alla beställningar vilket innebär att man alltid kan påverkar saker som storlek och färg på de väggtexter man beställer, men även annat. På Unik Dekor har du möjlighet att själv designa dina väggtexter, snacka om att sätta personlig prägel på sin inredning! Alla väggtexter är enkla att montera och kan flyttas efter behag.
 • Alla väggtexter framställs vid beställning – välj själv färg och storlek!
 • Enkel och smidig montering av väggtexter av självhäftande, återanvändbart material.
 • Designa din egen väggtext, baserat på dina idéer och preferenser.

Rox Vinyldekor

Rox Vinyldekor kan du beställa väggtexter för köket i hållbart vinylmaterial. Utbudet är kanske inte lika gediget här, men de alternativ som finns är av hög kvalitet och med fokus på mat och dryck. Just köket är ett rum utsatt för allt från temperaturskillnader till skillnader i luftfuktighet, så hög kvalitet i just detta rum är extra viktigt. Rox Vinyldekor är specialister på sitt område, så när det gäller kvalitet råder inga tvivel.
 • Ett brett utbud av charmiga citat och väggtexter för köket.
 • Framställda i slittåligt vinylmaterial för lång hållbarhet och möjlighet till återanvändning.
 • Möjlighet att välja bland olika storlekar för de flesta väggtexterna.

Prints till kök

Få saker är så snygga, och ger så mycket karaktär till ett kök, som prints och planscher. Det är inte särskilt många som fått upp ögonen för just hur snyggt det är med noga utvalda prints till köket att exempelvis fästa på väggen över köksbordet, eller samla stående på en tavellist på noga utvalt ställe. Med enkla medel adderar man färg och/eller stil, och skapar snabbt, lätt och billigt personlig karaktär på köket.

Poster Store

Vad för tavlor lämpar sig i ett kök egentligen? Egentligen kan man dekorera sitt kök med vilken typ av motiv man vill men populärt är saker som kan relatera till mat, dryck matlagning, smaker, dofter och känslor. Köket är ett sinnenas rum där kreativitet och fantasi ska få flöda. På Poster Store finner du ett inspirerande sortiment av posters för köket, välj de som passar din stil bäst!
 • Ett brett utbud av charmiga och inspirerande posters för köket.
 • Ta del av konkurrenskraftiga priser på högkvalitativa prints och posters.
 • Möjlighet att köpa till passande ramar gör processen snabb och enkel.

Kökstavlor hos Kunskapstavlan

När det gäller mat och matlagning behöver regler och kunskap blandas med fantasi och kreativitet. Varför inte dekorera kökets väggar med vackert inramade recept? Eller kanske husmorstips, kryddväxter eller tvättinstruktioner? Eller olika mått och måttenheter? Dessa kan förstås med fördel varvas med posters på mer stilrena bilder etc. Ta en titta på utbudet hos Kunskapstavlan och låt dig inspireras!
 • Vackra och unika posters baserade på kunskap. Perfekta för köket! 
 • Möjlighet att köpa till ramar i olika färger, samt enklare posterhängare.
 • Tydlig och elegant hemsida som är en fröjd att navigera på.

Gallerix

Gallerix har försett det svenska folket med poster och prints i många årtionden och är ett säkert kort när man ska inreda sitt hem med väggkonst i form av posters och prints. När det gäller posters och prints för köket är utbudet på Gallerix såväl sofistikerat som varierat – här finns något för alla smaker! Gallerix är också kända för sina snabba leveranser och sin genomgående höga kvalitet.
 • Inred tematiskt med fotografier, matlagningstips eller läskande bilder på godsaker.
 • Tillgång till ett stort urval med snabb leverans och säkrad kvalitet.
 • Sätt stilen i köket med noga utvalda posters från Gallerix.