Halsocoachen

Finnar på olika ställen

Det är inte bara i ansiktet som du kan drabbas av finnar. Finnar kan även uppstå på andra delar av kroppen, till exempel på dina axlar, bröstkorg, rygg, armar och rumpa. Sanningen är att finnar kan uppstå på alla delar av kroppen där du har porer och hårsäckar, men är precis lika enkla att behandla som finnar i ansiktet.

Vanliga områden att få finnar

Idag finns det mängder med olika produkter som du kan använda dig av för att bli av med pormaskar på ett enkelt, smärtfritt och effektivt sätt. Här nedan listar vi de bästa produkterna på marknaden med goda omdömen och recensioner.

Område

Förebyggande åtgärder

Bra produkter att använda
Finnar på bröstet
Finnar på bröstet förebygger du enklast genom att hålla huden ren och fri från svett och talg. Detta är extra viktigt efter träning och solning.
Finnar på magen
Finnar på mage är inte lika vanligt, men förekommer ofta på grund av oren hud och stora porer. Du förebygger genom att använda en produkt med salicylsyra och peptider.
Finnar på axlar
Finnar på axlar kan uppstå av många saker och lindras bäst genom att du undviker för feta krämer. Undvik även att klämma och äta för mycket halvfabrikat.
Finnar på armarna
Har du finnar på armarna beror det oftast på hormonförändringar i kroppen. Se till att du håller en bra och hälsosam diet och satsa på naturliga exfolianter.
Finnar på bröstkorgen
Satsa på att tvätta av hudområdet med en mild tvål som innehåller salicylsyra. Du bör även använda en återfuktande kräm som är fri från fett och olja.

Köp bra produkter mot finnar online

Det snabbaste och enklaste sättet för dig att hitta bra hudvårdsprodukter som lämpar sig för akne är genom att handla i någon av de många onlinebutiker som finns tillgängliga.
ÅterförsäljareOm 
Dahlskincare erbjuder högkvalitativa och bra produkter som är framtagna för dig som vill bli av med akne och finnar. Företaget erbjuder snabb leverans i hela Sverige.dahlskincare.se
Apoteket erbjuder trygga, skonsamma och effektiva produkter som är framtagna för dig med akne och problemhud. Här kan du även få professionell kundsupport via chatt på hemsidan.apotekhjartat.se
Hudoteket passar för dig som vill kunna köpa hudvårdsprodukter och samtidigt få personlig rådgivning online. All rådgivning sker av diplomerade hudterapeuter.hudoteket.se
Glad Skin är ett företag som specialiserar sig på akne och hudproblem och som säljer produkter för bland annat akne, eksem och rosacea. Företaget fokuserar på sitt eget varumärke med dermatologiskt testade produkter.gladskin.se

Företag som gör behandlingar för dålig hy

Ibland kan du behöva vända dig till en klinik eller ett företag för att bli av med din akne. Här listar vi några populära och uppskattade företag som du kan använda dig av.
Återförsäljare  

Behandla finnar hos Acnespecialisten med hjälp av specialister. Ta del av en kostnadsfri hudkonsultation för att få reda på mer om dina hudproblem och för att boka en behandling som anpassats utifrån dina besvär.

acnespecialisten.se

Professionell och seriös klinik som erbjuder hudvård och behandlingar såväl som injektioner och plastikkirurgi.

nordiskakliniken.se

Sveriges Skönhetscenter erbjuder hudvård och behandlingar som passar alla. Kliniken finns tillgänglig i Stockholm.

sverigesskonhetscenter.se
Hos Medicheck kan du behandla din akne på ett effektivt sätt. Här får du inte bara behandling, utan även individuella behandlingsplaner såväl som uppföljning.medicheck.se
Här hittar du alla behandlingar du behöver för att förbättra din hudkondition, till exempel dermapen, ljusbehandlingar, IPL och nålbehandling.spektrakliniken.com