Halsocoachen

Kräm mot ärr

Ärr och bristningar är något som nästan alla personer har. Ärr kan uppstå genom skador, operationer eller olyckor, medan bristningar vanligtvis gör sig synliga efter kraftig viktminskning eller efter en graviditet. Med hjälp av en kräm kan du minska risken för att bristningar ska uppstå, samtidigt som du kan behandla befintliga bristningar och göra de mindre synliga.

Behandla ärr med rätt produkter

En skön och mjukgörande hudkräm är bra för mycket, men vill du bli av med ärr och bristningar bör du välja produkter som är specifikt framtagna för ändamålet. Här nedan kan du se några riktiga favoriter!
Produkt Scar Cicamed Scars & Stripes Beauté Pacifique Dermatix silikongel Body Partner Stretch Mark Expert
Om produkten  Silikonliknande kräm som slätar ut, reducerar och mjukar upp gamla och nya ärr och bristningar. Förebygger ärr och bristningar och hjälper även till att normalisera huden och minska rodnad. Exklusiv kräm mot bristningar som hjälper huden att läka tack vare sin skyddande yta. Lätt, mild och behaglig kräm som hjälper huden att öka elasticiteten och gör den fastare.
Därför ska du använda produkten Slätar ut, passar gamla och nya ärr/bristningar Minskar rodnad, förebygger bristningar Lägger som sig en skyddande yta, effektiv ärrläkning Minskar rodnad, behaglig mot huden, lugnar
Återförsäljare Apotea Bangerhead  Apoteket Harmoniq
Lyko Apotea Apotea Eleven
Kronans Apotek Lyko Amazon Bangerhead
MEDS Apohem Mecindo Åhlens

Kräm mot ärr apoteket

Ärr är sällan roliga och i vissa fall kan de vara rent missprydande. Med hjälp av en riktigt bra kräm från Apoteket kan du minska synliga ärr och hjälpa huden att återuppbygga sig. Här hittar du bra produkter som hjälper vid sårläkning.

Ta bort ärr hemma

Du behöver inte besöka en hudterapeut för att bli av med ärr från akne. Genom att investera i en bra produkt från kronansapotek.se kan du behandla ärren i hemmet på ett smidigt, enkelt och mer prisvärt sätt.

Ta bort ärr i ansiktet hemma

För att kunna behandla ärr och ärrbildning från akne behöver du rätt typ av produkter som är specifikt framtagna för ändamålet och som hjälper din hud att läka. Ta dig gärna en titt på de produkter som vi har rekommenderat här ovan!

Ta bort acneärr

Acneärr är ärr som kvarstår på huden efter akne och kan vara både permanenta och tillfälliga, variera i storlek, form och djup. Acneärr uppstår vanligtvis när akne bryter ned huden så att den normala strukturen och elasticiteten försämras. Behandling av acneärr kan innefatta olika tekniker, inklusive kemisk peeling, laserbehandling, dermabrasion och kirurgiskt avlägsnande. Upplever du själv problem med acneärr? Kontakta en specialist inom området så som AcneSpecialisten för att ta reda på vilken behandling som är lämplig för dig och dina specifika acneärr. Här får du dessutom gratis konsultation för att behandlingen på smidigast sätt ska kunna anpassas efter just dina besvär.

Hudkräm bäst i test

Produkt Clinique Ansiktskräm Moisture Surge 100H Hydrator Exuviance Multi-Protective Ansiktskräm Filorga Oxygen-Glow Cream Ansiktskräm Elizabeth Arden Eight Hour Cream
Om produkten  Återfuktande och mjukgörande ansiktskräm som är helt fri från olja som kan orsaka finnar och porer. Mjukgörande och återfuktande ansiktskräm som passar för dig med mycket torr hud eller som vill motverka tidiga ålderstecken. Boostar huden från insidan och ger dig en vacker hud full med härligt lyster. Mjukgörande hudkräm som är framtagen för att lindra hudproblem, rodnad och hudirritationer på ett skonsamt sätt.
Därför ska du använda produkten Populär, tränger in i huden, ökar fuktnivån med 174 % Anti-age, passar torr hud, mjukgörande Innehåller hyaluronsyra, L. enzym, kan användas ovanpå make up Lindrar hudproblem, stärker huden inifrån
Återförsäljare Nordicfeel Dermastore Harmoniq Parfym.se
Kicks Donnabeauty Donnabeauty MEDS
Bangerhead Nordicfeel Bangerhead Apotea
Lyko Hudoteket Parfym Zalando