Halsocoachen

Väggdekor för barnrum

Tycker man om inredning i allmänhet så tycker man i regel att inredning av barnrum är särskilt roligt. Många väljer att inreda tematiskt i barnens rum; att ha en särskild färgskala att arbeta med och kanske ett koncept som cirkus, djungel eller älvor. Planscher och väggtext är givna attribut i barnrummet och ett enkelt sätt att skapa en mysig atmosfär.

Väggtext barnrum

Ju yngre barnet är, desto mer kan man själv få bestämma och börjar man spinna loss på idéer tar de aldrig slut. Med väggtext för barnrum kan man placera allt från barnets namn till uppmuntrande eller fantasieggande uttryck på barnens väggar, vilket kan ge dem en riktig självförtroendeboost. Det finns oändliga möjligheter med väggord och väggtext till barnrum, sök gärna på nätet för inspiration!

Fyndiq

Hos Fyndiq hittar du ett brett sortiment av väggtexter till barnrum. Här kan du beställa barnets namn i det typsnitt du önskar, eller ett favoritcitat att täcka en hel vägg med. Alla väggtexter hos Fyndiq är tillverkade i högkvalitativ, självhäftande vinyl som gör monteringen lätt och smidig process. Köp väggtexter till barnrummet från Fyndiq om du önskar högkvalitativa väggord som kan fästas på de flesta typer av väggar.
 • Ett stort utbud av roliga och gulliga väggtexter för barnrum.
 • Väggord av högkvalitativ, självhäftande vinyl som är lätta att montera.
 • Du kan beställa allt från enstaka bokstäver till hela citat.

Unik Dekor

Unik Dekor finns ett brett utbud av väggtexter för barnrum att välja bland och låta sig inspireras av. Det som är extra roligt med den här butiken är att du här kan specialbeställa väggtexter baserade på dina egna idéer, och du kan själv påverka saker som väggtextens färg, typsnitt och storlek. Unik väggdekor ett suveränt sätt att skapa personlig karaktär i ett barnrum.
 • Möjlighet att specialbeställa en unik väggtext efter dina egna idéer.
 • Du kan välja allt från färg till typsnitt och storlek.
 • Hög kvalitet och enkel montering – bättre blir det inte!

Namly design

För väggdekor och väggtext av lite mer unik karaktär har Namly Design ett sortiment du bara måste kika på. Här finns ett gediget utbud av söta väggdekaler, men också av väggord och väggtexter. Alla väggdekaler på Namly Design håller hög kvalitet – vissa är till och med av handmålad akvarell! Namlys wallstickers är tillverkade av tunn, miljövänlig väggfolie som dessutom kan flyttas. De lämnar heller inga fula märken på väggen de dekorerat.
 • Unika wallstickers av hög kvalitet och med mycket karaktär.
 • Flyttbara väggtexter av miljövänligt material som inte lämnar märken efter sig.
 • Stort utbud av väggdekor för alla smaker och stilar.

Posters barnrum

Det finns oändligt med inspiration på nätet när det gäller inredning av barnrum. Posters är i stort sett alltid inkluderade i de sötaste barnrummen och det är lätt att förstå varför. Dels är posters ett enkelt trick för att skapa den miljö och känsla man är ute efter i ett barnrum, dels finns det ett enormt utbud av gulliga posters med allt från uppmuntrande citat till gulliga bilder hämtade från sagor, filmer, böcker och natur etc.

Poster Store

Poster Store finns mängder av väldigt fia poster för barn i alla åldrar. För spädbarn finns gulliga motiv av kaniner, drömmiga citat om god nattsömn och mjuka, pastelliga färger. Ju högre upp i ålder man kommer, desto mognare blir motiven – men de bibehåller genomgående den positiva energin. Lägg därtill riktigt fördelaktiga priser och du kommer snart själv att ha lagt en beställning hos Poster Store för posters för barnrum.
 • Brett utbud av posters till riktigt fördelaktiga priser. 
 • Fina posters som passar för barnrum i alla åldrar.
 • Du har möjlighet att köpa alla posters med tillhörande ram.

Desenio

Inred barnrummet tematiskt med hjälp av Desenio. Här finns ett utbud av barnposters där man kan mixa och matcha för att skapa ett genomgående koncept. Välj grafiska djurmotiv, söta bilder på spädbarn, scener från Pippi Långstrump, vackra världskartor, eller ett urval av inspirerande citat. Desenio har i allmänhet ett oslagbart sortiment av posters och deras urval av posters för barnrum är inget undantag. 
 • Ett oslagbart utbud av söta och inspirerande posters för barnrum.
 • Fina posters till konkurrenskraftiga priser med möjlighet att köpa inramade.
 • Snygg och lättnavigerad hemsida med konsekvent och tydligt upplägg.

Room 99

När det kommer till posters för barnrum vill man förstås att de ska vara söta, gulliga och/eller roliga. Samtidigt får de gärna hjälpa till att skapa en harmonisk atmosfär och bjuda till kreativa tankar och fantasieggande lekar. På Room 99 finns ett brett sortiment av posters för barnrum som passar för alla ovan nämnda syften. Välj den stol som passar ert hem, ert barn och ert barnrum bäst.
 • Ett brett urval av posters för olika åldrar och preferenser.
 • Söta och roliga posters för barnrum till riktigt överkomliga priser.
 • Möjlighet att köpa till ramar som passar de posters du väljer.