Halsocoachen

Posters och prints

Tiden då endast flott, klassisk konst i exklusiva ramar ansågs skapa en estetiskt tilltalande miljö i ett hem är sedan länge förbi. Idag väljer allt fler att inreda med planscher och resultaten blir ofta mer än tillfredsställande. Man måste inte köpa dyr konst för att få till stilen hemma. Läs mer om hur att inreda med posters och prints här!

Köp posters online – 3 tips

En fördel med att köpa posters och prints istället för dyr originalkonst är att de är mycket mer lättillgängliga. En annan uppenbar fördel är att en poster inte behöver kosta särskilt mycket, samtidigt som den kan lyfta ett helt rum. Man hittar och beställer med fördel sina prints och posters online, där utbudet och tillgång är i stort ett oändlig.

Wall of Art

För dig som vill uppdatera hemmet med högkvalitativa posters från kända konstnärer är Wall of Art onlinebutiken att vända sig till. Wall of Art är ett företag med stor passion för konst och inredning och säljer bara noga utvalda posters av högsta kvalitet. Här finns dessutom en speciell avdelning enbart för ramar så att du kan få din poster levererad färsig att hängas direkt på väggen. Smidigare blir det inte! 
  • Brett urval av högkvalitativa posters från noga utvalda konstnärer.
  • En onlinebutik med stor kunskap och passion för konst och inredning.
  • Möjlighet att beställa posters med ram, färdiga för upphängning.

Desenio

Är du på jakt efter snygga, tidsenliga posters för riktigt överkomliga priser är Desenio butiken för dig. Här finns otroligt många snygga posters för det moderna hemmet – i allsköns stilar och med oräkneliga motiv. Desenio har den stora fördelen att erbjuda populära såväl som exklusiva prints för att du som kund alltid ska kunna hitta något att förälska dig i. Här är det enda möjliga problemet att sålla fram favoriterna i mängderna av fantastiska posters!
  • Populära såväl som exklusiva prints – här finns något för varje smak!
  • Överkomliga priser gör det möjligt att handla flera posters på en gång.
  • Möjlighet att köpa prints inramade för direkt upphängning.

Prints med egen text

Har du själv kanske något av en konstnärlig ådra? Eller en idé som du drömmer om att förverkliga? Du vet väl att man kan designa egna posters och prints? Tänk att ha en konstvägg hemma och veta att du själv har skapat hela eller delar av den – vilken ny dimension av tillfredsställelse det skulle ge! Det behöver inte ens kosta särskilt mycket. Många företag erbjuder billiga trycktjänster och slutresultatet kan se helt professionellt ut.