Kategorier
Skönhet Tester

Recension: Testar Löwengrip Sleeping Sensation Hydrating Mask

I tre veckor har jag nu testat en av Isabella Löwengrips produkter vid namn Löwengrip sleeping sensation hydration mask och nu är det hög tid att recensera! Detta är alltså en ansiktsmask framtagen för de med en känslig och torr hy men som Löwengrip menar ska fungera även utmärkt för dig oavsett hudtyp.

Vad lovar Löwengrip om produkten

En vårdande ansiktsmask berikad med aktiva ingredienser som återfuktar samt lugnar en känslig och reaktiv hud. Ansiktsmasken motverkar fina linjer och rynkor samtidigt som den lugnar irriterade områden och låter din hud återhämta sig. Passar för alla åldrar och hudtyper, inklusive känslig hud.

Vad tyckte jag efter 3 veckors användning av Löwengrip Sleeping Sensation Hydration Mask

Så ser den nya hydrating mask förpackningen ut

Att testa nya hudvårdsprodukter kan vara lite knepigt ibland, framförallt då man behöver lära känna produkten i minst 2 veckor för att låta din hud vänja sig vid den innan man kan se det slutgiltiga resultatet.

Jag, som så många andra brukar få utbrott i form av acne och finnar efter några dagar då jag använt en ny produkt. Orsakerna till varför detta händer kan variera, till exempel så kan en produkt ge utbrott efter några dagars användning pga utrensande orsaker men det kan även bero på att den helt enkelt inte passar dig och din hudtyp.

Men efter att ha applicerat Löwengrip Sleeping Sensation Hydration Mask varje kväll i 3 veckor så kan jag inte annat än lyfta denna produkt. Min hud som annars är väldigt kräsen tar emot denna ansiktsmask med öppna armar, eller ska jag säga porer!

Den är väldigt dryg vilket ger ett stort plus och appliceringen sker lätt på huden utan att lämna hudytan sådär typiskt kladdig som andra ansiktsmasker ofta kan göra.

Återfuktande8
Anti-aging4
Dryg9
Pris7
Samlat betyg8

Väldigt bra!

En lättapplicerad ansiktsmask som faktiskt verkligen återfuktar på djupet. Detta gör att huden känns mjuk och len även efter en hel dag. Mild, skonsam och effektiv oavsett hudtyp. Precis som man vill ha det.

Positivt

  • Väldigt dryg
  • Lättapplicerad
  • Bra återfuktande egenskaper
  • Ger en vacker glow
  • Lätt formula
  • Doftfri

Negativt

  • Sveda i början av behandlingen
  • Ingen märkbar skillnad på fina linjer

Var kan jag köpa Löwengrip
Sleeping Sensation Hydration Mask

Löwengrip Sleeping sensation hydration mask är en väldigt skonsam och mild typ av återfuktande ansiktsmask vilket betyder att de flesta apotek valt att tillhandahålla produkten. Den finns även att köpa i ett flertal andra välsorterade butiker runt om i världen.

Nedan är några av de butiker där produkterna finns:

(OBS! Vissa av länkarna ovan innehåller affiliate-länkar. Detta betyder att när du handlar via dessa länkar, kan vi få en liten provision. Det kostar inte dig som köpare något extra. Detta är ett sätt för oss att kunna driva sidan vidare och fylla på med mer hjälpsam information. Vi uppskattar ert stöd!)

Så använder du den

Produkten kan användas som en vanlig ansiktsmask som appliceras, och verkar i 15-20 minuter innan den tvättas bort eller så kan du applicera den efter din vanliga hudvård- och kvällsrutin och låta den verka under natten.

Själv har jag valt att låta den verka under natten. Jag har masserat in ansiktsmasken i försiktiga rörelser för att samtidigt få igång blodcirkulationen i huden för att sedan låta den verka över natten. Morgonen därpå känns ansiktet väl återfuktat och jag tycker mig kunna se att det fått lite grann av det där “glowet” som utlovats. Kanon!

Produktens innehåll

Aqua (Water), Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Propylene Glycol, Isopropyl Isostearate, Peg-100 Stearate, Dimethicone, Lanolin, Allantoin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Copper Gluconate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol

Notis: Produkten har tidigare gått under företagets föregående namn Löwengrip Care & Color eller Lcc som det även kommit att kallas. Detta är alltså samma produkt men i en ny, mer exklusiv förpackning och med ett något kortare namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *